Kemesta hakee standardisointiin asiantuntijaa

Minna Annala (minna.annala a kemesta.fi), 7.11.2022

Tule mukaan kehittämään maailmaa kestävämmäksi ja turvallisemmaksi standardien avulla

Etsimme standardisointiasiantuntijaksi luonnontieteiden ja matematiikan ja/tai insinööritieteiden osaajaa Kemesta ry:n toimintaan. Pääset vaikuttamaan osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta Kemesta ry:n vastuulla oleviin standardisointikohteisiin, joita on laaja kirjo, kartongista renkaisiin.

Vastaat osasta alan standardisointiryhmiä ja niiden päätösten toimeenpanosta Suomessa. Olet mukana Kemesta ry:n edustajana Suomen Standardisointiliiton SFS eri elimissä ja osallistut kansainvälisiin teknisten komiteoiden kokouksiin ja työryhmiin. Olet mukana myös toimintaan liittyvässä viestinnässä.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä organisointi-, koordinointi- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa. Omaat positiivisen asenteen sekä motivaation kehittyä ja vaikuttaa. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi. Työhösi kuuluu myös matkustamista ulkomailla. Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä standardisoinnin parissa. Myös standardisointijärjestelmän ja -organisaatioiden tunteminen katsotaan eduksi.

Työskentelet Kemianteollisuus ry:n toimistossa Eteläranta 10, Helsingissä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä työporukassa ja merkittävillä toimialoilla.

Lisätietoja antaa Minna Annala, minna.annala a kemesta.fi, 044 527 3337

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 7.12.2022 mennessä osoitteeseen: rekry a kemianteollisuus.fi

Takaisin